opc_loader

Menu


..

NL GRATIS verzonden vanaf 55,-  BE Gratis verzonden vanaf 80,-   GRATIS afhalen in onze winkel   Snelle levering   14 dagen retourgarantie*

!! t/m 16-6-2024 15% VADERDAGKORTING op heel ons assortiment m.u.v. bestaanden aanbiedingen. CODE: VADERDAG24 !!
 

Snor Verzorging


Snor-verzorging
Kom goed voor de dag met een frisse en verzorgde snor met de snor-verzorging van 't Scheerhuys.
Een goede snorwax zorgt die ultime hold gedurende de hele dag. 
Uw goed gesteilde snor mag door iedereen gezien en bewonderd worden.
Uw baard en snor verdienen toch dezelfde aandacht als uw hoofdhaar! 

 

5 Artikelen

Snorverzorging: Hoe stijl ik mijn baard en/of snor?

Wat is de juiste snorverzorging? Snor- en baardharen zijn stugger als de haren op uw hoofd. Daarom hebben deze haren een andere behoefte en verzorgingsproducten nodig om ze te verzorgen en stylen. Een snor- en baardwax zorgt ervoor dat u uw snor en baard makkelijk in toom houdt. Zo hoeft u zich niet te storen aan losse pluishaartjes, maar blijft alles mooi in model zitten.

Ontwar uw baard of snor eerst met een baardborstel of snorkam. Vaak maakt dit de baard en snor ook net wat zachter. Snor- en baardwax zit vaak in een kleine tube of een klein blikje verkrijgbaar. Ideaal om mee te nemen. U hoeft ook maar een klein beetje te gebruiken. Neem een klein beetje product op de vingertoppen en masseer het in de haren. U kunt uw haren nu gemakkelijk modeleren.

Wilt u nog net even meer uit het model van uw baard of snor halen? Of heeft hele wilde stugge baard- en snorharen? Dan kunt u altijd gebruik maken van een speciale baard- en snorshampoo en balm. Deze producten verzorgen, hydrateren en verzachten de haren met extra zorg, waardoor ze sneller netjes te stijlen zijn. Bent u geen liefhebber van een baard- of snorwax? U kunt uw baard ook fijn in model houden met een baardolie. Wilt u uw snor in een speciale vorm modeleren, gebruik dan de snorwax. Deze zorgt er voor dat de gemodelleerde vorm heel de dag netjes blijft zitten.

Heeft u vragen of wilt u overleggen wat het beste voor u is? Neem dan contact met ons op.

.js");