opc_loader

Menu


..

NL GRATIS verzonden vanaf 55,-  BE Gratis verzonden vanaf 80,-   GRATIS afhalen in onze winkel   Snelle levering   14 dagen retourgarantie*

!! t/m 16-6-2024 15% VADERDAGKORTING op heel ons assortiment m.u.v. bestaanden aanbiedingen. CODE: VADERDAG24 !!
 

Houders


Houders
Een scheermeshouder is een handige en mooie manier om uw scheerkwast en/of scheermes een plek te geven in uw badkamer.
Wist u dat een scheerkwast langer meegaat als u hem op zijn kop weghangt en laat drogen?
De strakke moderne chromen houders zijn elegante ontwerpen en daarmee een tijdloze keuze.
Voor vrijwel iedere lijn of merk zijn er speciale bijpassende houders ontworpen.
Ontdek het aanbod scheermes- en kwasthouders om uw scheerspullen netjes en elegant op te ruimen.

 

13 Artikelen

Houders

Berg uw scheermes, scheerkwast en scheerzeep netjes op. Met de ruime keuze in onze shop is er altijd een houder die past bij uw scheerset.

Scheerkwasthouder

Een scheerkwast gaat langer mee door hem - na het gebruiken en uitschudden - op zijn kop uit te hangen. Een houder is een houder. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Kies voor een eenvoudige kunststof houder of mag het iets luxer met een elegante chroom houder.
Meestal hangt u de scheerkwast tussen het handvat en de haren op. Sommige houders zijn speciaal ontworpen voor een specifieke lijn van een merk. Het kan zijn dat u dan een scheerkwast heeft waarbij deze aan de onderzijde van het handvat wordt opgehangen. Dan hangen de haren helemaal vrij. Achtergebleven vocht wasemt goed uit en krijgt geen kans om de lijmlaag waarmee de haren vast zitten aan te tasten.

Scheermeshouder

Een losliggend scheermes in de badkamer is niet ideaal. Het is niet veilig voor uzelf en de kans dat uw scheermes zelf beschadigd is ook aanwezig. We hebben een aantal houders die zowel geschikt zijn voor open scheermessen, shavette’s, mutimesjessystemen als safety razors. Het scheermes staat zo niet alleen stevig en veilig. Ook straalt het luxe uit en is het een mooie accessoire in de badkamer.

Multi-houders

Natuurlijk kunt u ook een houder kiezen die geschikt is voor een scheerkwast en een scheermes.
Naast houders die geschikt zijn voor een bepaalde lijn van een merk hebben we ook universele houders waar in alle scheermessen en scheerkwasten passen. In deze stevige luxe houders wordt uw scheerset een echt pronkstuk. Voor wie het fijn vindt zijn er ook houders waar de mogelijkheid is om een scheerzeepbakje te bewaren. Hierdoor heb je alles bij de hand voor een fijne scheerbeurt.

Wilt u meer weten over scheermes- of kwasthouders?

Heeft u specifieke vragen of wensen en komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met u mee.

.js");