opc_loader

Menu


..

NL GRATIS verzonden vanaf 55,-  BE Gratis verzonden vanaf 80,-   GRATIS afhalen in onze winkel   Snelle levering   14 dagen retourgarantie*

 

Shavette Open Scheermes


Shavette scheermes
Wilt u het gevoel van een open scheermes, maar het gemak van een krabber?
Of wilt u uw bakkenbaarden en baard zo strak mogelijk bij kunnen houden?
Dan is een shavette of barbermes echt iets  voor u.
Elegant en door de Single Edge scheermesjes gebruiksvriendelijk.

 

8 Artikelen

Shavette of Barbermes

Een Shavette of Barbermes, is een open scheermeshouder waar uw verwisselbare scheermesjes in kunt gebruiken.  Er zijn verschillende single edge mesjes op de markt voor deze scheermessen. Maar u kunt ook gemakkelijk een half double edge scheermesje in de houder plaatsen.

Shavettes zijn ideaal voor mensen die graag met een open scheermes willen scheren, maar het gemak willen hebben van een krabber. Een Shavette of Barbermes is doorgaans wat stugger in gebruik, waardoor men hem vaak prettig vindt om te gebruiken bij het stijlen van de baard. U kunt gemakkelijke scherpe lijnen en contouren scheren als met een krabber. ’t Scheerhuys heeft een aantal mooie Shavette open scheermessen in het assortiment met verschillende designs. 

Meer weten over een shavette?

Heeft u specifieke vragen en wilt u meer weten over een shavette of barbermes? Stel uw vraag dan en wij nemen binnenkort contact met u op.

.js");