opc_loader

Menu


..

NL GRATIS verzonden vanaf 55,-  BE Gratis verzonden vanaf 80,-   GRATIS afhalen in onze winkel   Snelle levering   14 dagen retourgarantie*

!! t/m 16-6-2024 15% VADERDAGKORTING op heel ons assortiment m.u.v. bestaanden aanbiedingen. CODE: VADERDAG24 !!
 

Scheermes voor Vrouwen


Scheermes voor vrouwen
Een scheermes voor vrouwen dat duurzaam is en daarmee ook interessant voor uw portemonnee?
Ontdek de safety razors voor vrouwen bij 't Scheerhuys. 
In onze uitgebreide collectie vindt u de meest prachtige scheermessen.

 

11 Artikelen

Scheermes voor vrouwen

Een klassiek scheermes voor vrouwen is helemaal van nu. Was de safety razor vooral een fijne accessoire voor de man. Tegenwoordig weten ook vrouwen hier raad mee. Dat is niet voor niks. Een scheermes voor vrouwen dat duurzaam is en een levenlang mee gaat? Een klassiek scheermes biedt uitkomst en voldoet aan deze twee eisen. De vrouwenhuid is zacht en dun en verdient een subtiel scheermes dat hier rekening mee houdt.

Een safety razor beschermt u beter tijdens het scheren, doordat het scheermesje niet direct op de huid ligt bij het scheren. Daarnaast geleid de bolle kop direct in de goede scheerhoek over de huid die u wilt scheren. Voor iedere vrouw is er een safety razor die aansluit bij haar wensen. Leef je uit met verschillende kleuren en designs.

Een safety razor is makkelijk in gebruik, moeiteloos schoon te houden en naar eigen scheerbehoefte aan te passen. Hiermee bedoelen we dat u zelf de scherpte van het mesje kunt bepalen. De ene dame zal een scherper mesje nodig hebben als de andere dame, voor een super glad scheerresultaat.

Natuurlijk is het ook niet onbelangrijk dat een safety razor een heel duurzaam en herbruikbaar scheermes is. Met een safety razor zorgt u voor minder afval, gebruikt u geen plastic meer en de mesjes zijn kostenbesparend. Als kers op de taart gaat de houder - bij goed gebruik – een levenlang mee. Bekijk de meestgestelde vragen van vrouwen die eerder een scheermes kochten.

Meer weten over een scheermes voor u?

Heeft u specifieke vragen of wilt u weten welk scheermes het beste bij u past? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag welk scheermes het beste bij u past.

.js");