opc_loader

Menu


..

NL GRATIS verzonden vanaf 55,-  BE Gratis verzonden vanaf 80,-   GRATIS afhalen in onze winkel   Snelle levering   14 dagen retourgarantie*

!! t/m 16-6-2024 15% VADERDAGKORTING op heel ons assortiment m.u.v. bestaanden aanbiedingen. CODE: VADERDAG24 !!
 

Safety Razor Slant


Slant Safety Razor
De slant safety razor met een getordeerde kop zorgt voor een enorm glad scheerresultaat.
Scheer gemakkelijker glad op die lastige plekken. Bijvoorbeeld in de nek, hals en bij de neus, waar
u anders meer moeite moet doen om een goed resultaat te krijgen. Kies voor de slant safety razor.

 

Slant safety razor

Wat maakt de slant safety razor zo bijzonder? De scheerkop van een slant bar is getordeerd.
Dit wil zeggen dat de kop er gedraaid of verwrongen uit ziet. Dit heeft als voordeel dat de haren optimaal en zeer effectief worden weggehaald. Dit zonder dat u enige druk hoeft toe te passen. De getordeerde scheerkop zorgt voor een draaiing in de double edge scheermesje en dwingt deze dus tot een schuinere scheerhoek.

Het scheren met een Slant bar safety razor is vooral populair bij mannen omdat de kop fijner mee beweegt in de bollingen en hollingen van het gezicht. De moeilijkere gedeelten in de hals en rond de neus kunnen makkelijk geschoren worden. Ook is de Slant bar uitermate geschikt voor de man met een zware baardgroei. Het eindresultaat is vaak gladder en de scheerbeurt comfortabeler.

Heeft u enige ervaring opgedaan met het scheren met een (slant) safety razor? Dan wordt de diagonale manier van scheren geprobeerd. Bent u een beginnende nat scheerder? Ook dan is de Slant bar een mooie optie. Mocht u een gevoeligere huid hebben, dan wordt dit scheermes wel als een agressievere manier van scheren gezien en is het de vraag of dit een geschikt scheermes voor u is.

De Merkur 37C en 39C zijn twee van de bekendste slant bar safety razors. Beiden zijn verkrijgbaar via ’t Scheerhuys.

.js");