opc_loader

Menu


..

NL GRATIS verzonden vanaf 55,-  BE Gratis verzonden vanaf 80,-   GRATIS afhalen in onze winkel   Snelle levering   14 dagen retourgarantie*

!! t/m 16-6-2024 15% VADERDAGKORTING op heel ons assortiment m.u.v. bestaanden aanbiedingen. CODE: VADERDAG24 !!
 

Edwin Jagger

Edwin Jagger

Sinds 1988 vervaardigt Edwin Jagger al op hoogwaardige ambachtelijke manier scheerproducten waaronder
scheermessen, scheerkwasten, scheersets en verzorgingsproducten.
Edwin Jagger laat moeiteloos traditioneel vakmanschap samensmelten met modern design.

47 Artikelen

Edwin Jagger

In 1988 startte Neil Jagger samen met een groep ambachtslieden uit Sheffield de productie van diverse hoogwaardige scheerproducten onder de naam van zijn grootvader, Edwin Jagger.
Inmiddels het merk Edwin Jagger over heel de wereld bekend op het gebied van scheermessen, scheerkwasten, scheerzepen en andere verzorgingsproducten.

Edwin Jagger houdt de traditionele Englese stijl dicht bij het hart. De ambachtgelijk geproduceerde scheerartikelen worden volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden vervaardigt. Het is van groot belang dat de vakkennis en het vakmanschap van dit ambacht nauwkeurig wordt doorgegeven aan de jongere generatie medewerkers.

Het Edwin Jagger team waarborgt de combinatie van duurzaamheid, vakmanschap en hoogwaardig design dat de basis vormt voor hoogwaardige scheermessen, scheerkwasten en complete scheersets. Naast het hooghouden van de traditionele werkwijzen, spelen modern design, de allernieuwste producttechnieken en kennis van nu een grote rol. Hierdoor staat Edwin Jagger garant voor producten met een lange levensduur.

Ook de scheerzepen en verzorgingsproducten worden op dezelfde wijze geproduceerd. Alle verzorgingsproducten van Edwin Jagger zijn parabeenvrij en 100% natuurlijk.

.js");