opc_loader

Menu


..

NL GRATIS verzonden vanaf 55,-  BE Gratis verzonden vanaf 80,-   GRATIS afhalen in onze winkel   Snelle levering   14 dagen retourgarantie*

 

Double Edge Mesjes


Double Edge scheermesjes
Double Edge scheermesjes zijn de mesjes voor uw safety razor, krabber, shavette of klassieke scheermes.
De scheermesjes zitten verpakt in paraffinepapier in een doosje of blister per 5 of 10 stuks.
Double Edge scheermesjes zijn er in verschillende scherptes die gemeten worden op een schaal van 0 tot 5.
Welke mesje past het beste bij u en uw huidtype en geeft het beste scheercomfort? Test ze uit met onze probeerpakketen.

 

16 Artikelen

Welk Double Edge scheermesje past bij jou?

Naast het kiezen van een voor uw geschikte safety razor, krabber of een shavette is het verwisselbare scheermesje dat u in de houder plaatst net zo van belang. Elk type scheermesje heeft zijn eigen scheereigenschappen en heeft daardoor ook zijn eigen invloed op het scheercomfort en het uiteindelijke scheerresulaat.
 
Welke type scheermesje voor u de ideale combinatie gaat maken ligt aan uw haar- en huidtype in combinatie met uw scheertechniek. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen wat u uit uw scheerbeurt wenst te halen. Double edge scheermesjes zijn te verkrijgen in verschillende materialen en scherptes die worden gemeten op een schaal van 0 tot 5.
Schaal 0 is een heel mild mesje en schaal 5 het scherpste mesje op de markt. Mildere mesjes gaan vaak langer mee, zijn vergevingsgezinder, maar scheren vaak minder diep uit. Een scherp mesje gaat korter mee, is agressiever, maar scheert hierdoor vaak ook gladder voor een zeer glad resultaat. 

Wilt u ontdekken of scheren met een klassiek scheermes iets voor u is? Dan adviseren wij vaak een medium scherp scheermesje. Denk aan de Astra Platinum, Mühle of Personna scheermesjes.

Voelen deze mesjes al te scherp aan en krijgt u bijvoorbeeld last van scheerbrand, dan kunt u beter een milder scheermesje gaan proberen. Heeft u het idee dat u net wat meer nodig heeft om een fijn scheerresultaat te behalen? Dan kunt u gerust een scherpere variant uitproberen. Eén van de meest gebruikte scherpe mesjes is het feather double edge mesje.

Onze tip: Probeer altijd eerst één complete verpakking van uw mesjes te gebruiken voordat u een nieuw merk uitprobeert. Zo kunt u goed bepalen of u echt een ander mesje nodig heeft of dat uw scheerhouding bijvoorbeeld net een keer anders is geweest. De uitkomst van een scheerbeurt kan daar zeker door beïnvloed worden.

Om u gemakkelijk de verschillende scheerscherptes voor te kunnen leggen hebben wij drie probeerpakketten samengeesteld: Mild, Medium en Scherp.

Heeft u hier vragen over neem dan contact met ons op.

.js");