opc_loader

Menu


..

NL GRATIS verzonden vanaf 55,-  BE Gratis verzonden vanaf 80,-   GRATIS afhalen in onze winkel   Snelle levering   14 dagen retourgarantie*

 

Travel


Travel
Gaat u op reis of bent u vaak voor zaken op pad?
Ook onderweg kunt u genieten van top kwaliteit.
Kleine lichtgewicht scheermessen en scheerkwasten. 
Klein verpakkingen van u favoriete scheerprducten en 
makkelijke elegante opberg etuis.
 

Travel Sets

Voor de natscheerder die veel onderweg is.

Op vakantie ook kunnen genieten van je oude vertrouwde scheerbeurt is natuurlijk geen punt, maar misschien vind je het wel zonde om je mooie safety razor of scheerkwast zo in een etui te doen en mee te nemen. Wellicht is alles net even te groot, te zwaar en wil je toch graag verschillende luchtjes en scheerzepen meenemen. Een kleine handbagage tas is dan zo gevuld. Gelukkig zijn er veel travel sets om de markt die het voor de nat scheerder onderweg gemakkelijker maken.

Zo hebben we complete etui sets met een klein, handzaam en lichtgewicht scheermes. Zowel krabbers als gillette scheermessen. Een koker waarin handige reis scheerkwast past en een vakje voor een pakje Double Edge mesjes of reserve multimesjes kop.

Natuurlijk zijn deze onderdelen ook los verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Kwaliteit voor op reis staat voorop. De etui’s zijn van mooie kwaliteit leer of extra sterke stof. Naast een handzame opberg oplossing beschermt hij uw spulletjes zorgvuldig tijdens een wellicht hobbelige rit.

Voor de geen die wel zijn oude vertrouwde safety razor of gillette scheermes mee wil nemen hebben wij handige beschermkapjes. Deze schuift u gemakkelijk over de scheerkop heen. Uw mes heeft niet alleen wat extra bescherming tegen stoten, maar ook u kunt veilig uw mes uit uw tas halen zonder de kans te lopen in het mesje te pakken en de andere spullen in uw tas raken niet beschadigt.

Uiteraard is het ook fijn om verschillende verzorgingsproducten  mee te kunnen nemen in klein formaat. Veel bekende merken komen hier in tegemoet. Denk aan klein verpakkingen met scheer- crème’s of zepen en tubes met after shaves.
Heeft u juist geen zin om op reis al uw verzorgingsproducten te gebruiken. Dan zijn scheeroliën een goede optie. U heeft maar een paar druppels per keer nodig, om in elke omstandigheid toch een gladde en comfortabele scheerbeurt te krijgen.

.js");