opc_loader

Menu


..

NL GRATIS verzonden vanaf 55,-  BE Gratis verzonden vanaf 80,-   GRATIS afhalen in onze winkel   Snelle levering   14 dagen retourgarantie*

 

Scheermessen


Scheermessen
Een goed scheermes is iets waar u gelukkig van wordt. Of u nou dagelijks of wekelijkse scheert.
Een goede kwaliteit scheermes is onmisbaar voor een glad resultaat.
Iedereen heeft ook zijn voorkeuren als het gaat om zijn "scheergereedschap".
Daarom biedt 't Scheerhuys verschillende soorten scheermessen aan. Open scheermessen,
safety razors met open of dichte kam, fusion, mach3, shavette, barbermessen en japanse messen.
Duurzame kwaliteitscheermessen waar u vrolijk van wordt.

 

Scheermessen

Scheermessen zijn in verschillende soorten, kleuren en stijlen verkrijgbaar. ’t Scheerhuys biedt een enorme variëteit aan scheermessen, zodat er altijd een scheermes voor u bij is. Wilt u het liefst nat scheren of juist liever niet. Zomaar een voorbeeld wat het verschil maakt tussen welk scheermes u fijn vindt. Het kan natuurlijk ook dat u uw steentje wil bijdragen aan het milieu en daarom kiest voor een duurzame keuze, een scheermes dat u niet iedere keer hoeft weg te werpen. Het voordeel voor de langere termijn is hierbij dat het u scheelt in uw portemonnee, aangezien u alleen de mesjes hoeft te vervangen. Heeft u regelmatig te maken met een geïrriteerde huid? Ook daarvoor hebben wij hele fijne verzorgingsproducten. En natuurlijk kunt u een mooie scheerset ook zien als een stijlvolle accessoire in uw badkamer. Ontdek het allemaal in onze shop.

Multimesjes systemen

U kent ze wel waarschijnlijk wel. De scheermessen die bij elke drogist en supermarkt verkrijgbaar zijn. Erg galant zijn ze alleen niet. Voor iedereen die verknocht is aan zijn mach 3 of fusion systeem hebben wij luxe, moderne en duurzame scheermeshouders. Meer kwaliteit en daarnaast een mooi pronkstuk voor in de badkamer.

Kies een safety razor als uw scheermes

Een scheermes dat helemaal aansluit bij uw wensen? Grote kans dat u uitkomt op een safety razor. Hierin is ontzettend veel keuze. Van gewicht tot lengte en design. Elke Safety razor is uniek.
Een safety razor - ook wel bekent als krabber of veiligheidsscheermes - kunt u aanpassen naar uw persoonlijke behoeftes.
Natuurlijk is het goed om van tevoren na te denken welke plekken u wilt scheren? Het hoofd, de baard, alleen de baardlijn of andere delen van het lichaam. Het kan allemaal.
Is daarbij een zwaarder scheermes of een licht mes handiger? En is uw haargroei licht, normaal of zwaar? Heeft u daarom een mild, medium of scherp scheermesje nodig? Houdt u van modern, straks of juist een klassiek uiterlijk?
Daarnaast is het ook goed om te weten dat een safety razor een hele duurzame manier van scheren is.  Het herbruikbare scheermes gaat een levenlang mee. De double egde scheermesjes die hierin gebruikt worden zijn zeer betaalbaar. Deze scheermesjes gaan een aantal scheerbeurten mee en u gooit geen plastic meer weg. Het one blade systeem van deze krabbers zorgt ook nog eens voor minder irritatie, rode bultjes en jeuk na het scheren.

Shavette of barbiersmes

Heeft u kort na een bezoek aan de barbier eigenlijk weer een rethought nodig? Overweeg dan een barbiersmes of een shavette. Erg handig om zelf in huis te hebben.
U kunt er heel uw gezicht mee scheren, maar veel baard liefhebbers gebruiken deze scheermessen
vooral omdat je er makkelijk de baardlijn mee bij kunt werken.
Een Shavette is een wat stugger mes dat gebruik maakt van halve double egde mesjes. U kunt dus zelf eenvoudig de scherpte van het mesje bepalen. Shavette’s zijn er in verschillende materialen en designs. Het zijn veelal lichte houders die makkelijk in gebruik en goed schoon te houden zijn.

Open Scheermessen

De moeder van alle scheermessen. Het open scheermes. Het enige scheermes waarbij u geen losse scheermesjes hoeft te gebruiken. Wel moet u het mes zelf goed onderhouden. Open scheermessen zijn het duurzaamste van alle scheermessen, maar u heeft er dus wel wat kennis voor nodig, om het mes de rest van uw leven goed te kunnen gebruiken. Open scheermessen zijn er in verschillende materialen, designs en kleuren. Het blad van een open scheermes kan op verschillende manieren geslepen zijn en kan wisselen van dikte en breedte. Mocht u nog geen ervaring hebben met een open scheermes dan raden wij u aan uzelf goed in te lezen.

Meer weten over scheermessen?

Mocht u na deze korte samenvatting nog vragen hebben of graag in de winkel komen kijken en voelen welk mes het meest geschikt is voor u? Neem dan gerust contact met ons op.

.js");