opc_loader

Menu


..

NL GRATIS verzonden vanaf 55,-  BE Gratis verzonden vanaf 80,-   GRATIS afhalen in onze winkel   Snelle levering   14 dagen retourgarantie*

 

Safety Razor Gesloten Kam


Safety Razor met gesloten kam
Wilt u "snel" kunnen scheren? Heeft u last van een gevoelige, snel geirriteerd huid of last van ingroeiende haren.
Een krabber is de uitkomst. Safety razors voeren de afgeschoren haren in de richting van de haargroei af,
waardoor ingeroeide haren en irritatie worden voorkomen.
Daar naast hebben safety razors nog eens een fraai uiterlijk en erg duurzaam.
De Double Edge mesjes die u nodig heeft in een klassieke krabber zijn ook nog eens goedkoop ingebruik. 

 

24 Artikelen

Safety Razor

Een fijne authentieke scheerbeurt ondergaat u met een safety razor. Ook wel een veiligheidsscheermes of krabber genoemd. Safety razors zijn er in verschillende modellen, met op of gesloten kam, schroefsluiting of vlindersluiting, kort, normaal of lang handvat, zwaar of licht gewicht, van verschillende internationale topmerken en in verschillende prijsklassen. Voor iedereen is er dus een ideaal scheermes te vinden.

Wat maakt het scheren met een safety razor zo fijn?

Het scheren met een safety razor is zo fijn omdat het scheermesje door de scheerkop wordt afgeschermd en u gemakkelijk de optimale scheerhoek kunt bepalen. Het ontwerp van de scheerkop zorgt ervoor dat u automatisch het mes in de juiste hoek houdt. En zo dus snel, veilig en efficiënt scheert.

In een safety razor plaatst u een verwisselbaar scheermesje. Veelal zijn dit double edge mesjes, maar soms zijn er ook krabbers waar u een single edge mesje voor nodig heeft. Deze scheermesjes zijn er in verschillende scherptes. Zo kunt u uw safety razor altijd aanpassen aan uw scheerwensen. Hiernaast zijn deze scheermesjes erg efficiënt gemaakt van recyclebaar materiaal. Bij juist gebruik doet u uw hele leven met een safety razor. Een mooie en nuttige investering voor de toekomst.

Een Safety Razor met open of gesloten kam kiezen?

Doorgaans kiest men het makkelijkste voor een safety razor met gesloten kam. Dit wil zeggen dat de basisplaat van de kop, de zogenaamde ‘bar’, helemaal gesloten is. Deze plaat geleid het scheermesje over de huid.  Het verschilt per merk of de basisplaat nog wel kleine gleiders of verdelers heeft of dat de plaat echt helemaal vlak is. Een open kam is een kop waarbij de basisplaat bestaat uit een rij tanden. De uiteinden van deze tanden begeleiden het scheermesje over de huid. Vaak scheert een open kam wat agressiever. Het scheermesje heeft een groter raak vlak op de huid. De tanden vangen de baard en snorharen echter beter op. Waardoor een open kam erg fijn in gebruik is voor wie een dikke en grove baard heeft.

Het type safety razor in combinatie met het door u gekozen scheermesje zorgt voor een groot gedeelte wat voor scheerresultaat u krijgt. Een safety razor met open kam hoeft dus per definitie niet het scherpste en  gladste resultaat te geven.

Meer weten over een Safety Razor?

Wilt u graag meer informatie en advies over de Safety Razor dat het beste bij u past? Dan bent u van harte uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan onze winkel of neem contact met ons op.

.js");